Friday, 23 March 2012

aku mahu kau ada di sini
kiriku, kananku, belakangku dan di depanku
jangan sesekali pergi jauh tinggalkan aku
sebab aku tahu tanpamu hidupku
bagai malam tanpa bintang
umpama gelap tanpa rembulan
selalulah ada demiku
untukku dan keranaku
sampai satu waktu saat Dia memanggilku
atau kamu, tika itu
aku harus redha
jangan pergi tanpaku
kerana hati ini mungkin mati jika
dirimu terpisah denganku...


azlinazmi

Wednesday, 21 March 2012

Apa yang diperlukan?





hehehe tiada apa-apa pun sebab semua dah ada... cuma teringin nak beli pumping elektrik sebab masa Aniq guna manual... WoW! sangat mencabar ler kan, lenguh tangan.. kali ni Insya'Allah ada rezeki, nak beli terus set sebab sekarang dah drive jadi senang nak bawa office... Impian kali ini nak susukan baby dengan lebih lama dan lebih banyak... Kalau Aniq nak join the group balik, mommy okay je tau! hohohoho



Marilah memilih :) ....
Avent



Spectra 350



madela


spectra-3   

Dato’ Seri Mohamad Hasan